Тепавица "Седемте чучура"

За контакти:
+359894947909
http://pranekilimivarna.com
https://www.facebook.com/Тепавица-Пране-на-килими-губери-китеници-черги-грВарна-503485229821209

Услуги и продукти:
  • пране на килими, пътеки, мокети, велтери, китеници, губери, халища, одеала, булани, олекотени и вълнени юргани, козеци, деколни и други
Адрес: кв. Виница, срещу "Дом, майка и дете“
   

Коментари